II CONVERXENCIA ESPANYOLA DE PERMACULTURA

Ágoras vivas permanents

Amalurra, Biscaia / Bizkaia

27-30 d´Agost de 2016

Formulari d’inscripció

Què podem aportar à la CEP?

Benvingudes i benvinguts a la II Convergència Espanyola de Permacultura. Ens omple d’alegria convidar-vos a totes vosaltres a aquest esdeveniment anual de Permacultura. Aquesta trobada ens ofereix una gran oportunitat per compartir un espai i co-crear la nostra comunitat, per reunir-nos i conèixer-nos, per donar i rebre i per somiar i actuar en creixent col·laboració.

Estem vivint un moment enormement important en la història del nostre planeta. Per respondre als seus molts reptes vitals, veiem que urgeix més que mai que les nostres iniciatives i moviments conflueixin en una direcció d’interconnexió amb mutu suport i expansió.

Per això, volem convidar-vos a aquesta reunió de persones i activitats sensibles amb la biosfera en totes les seves dimensions, a expressar i compartir idees, projectes, treballs, entusiasme i valor. Amb aquesta intenció, en aquesta reunió anual posem l’èmfasi en descobrir juntes noves maneres de col·laborar per reforçar l’impuls de transformació i regeneració del planeta, que probablement cadascuna de nosaltres ja està alineant en la seva forma de vida en servei a la permacultura i a Gaia.

A la II Convergència Espanyola de Permacultura volem oferir espais per a auto-expressar-nos, dialogar i compartir, posant la millor intenció, atenció i cura en propiciar i facilitar l’emergència de diferents temes importants en el transcurs de la trobada, assumptes incipients amb els quals un cop juntes probablement ressenyarem i assenyalarem com a fonamentals.

Amb aquesta visió, aquesta convergència es proposa com a missió no només propiciar un grau major de cohesió de la comunitat, i així mateix de consolidació del moviment de la permacultura en el territori espanyol, a través d’una collita conscienciosa d’assumptes d’interès en temps real, sinó també consolidar gradualment el treball i desenvolupament integral de la permacultura a Espanya i a escala planetaria. Igualment, aquesta segona reunió de permacultoras a Espanya té com a objectiu avançar un pas més a partir del treball de la passada convergència.

Durant els quatre dies de durada d’aquesta trobada, i coincidint els dos primers dies amb la reunió de la Xarxa Ibèrica de Ecoaldees (RIE), obrirem espais per compartir les nostres experiències, per augmentar els nostres coneixements, amb una oferta multicolor de temes d’interès amb activitats, xerrades, tallers, exposicions de projectes, etc., i per afavorir sinergies i xarxes emergents mentre naveguem i gaudim els moviments i qualitats de totes les nostres noves relacions.

Els dos últims dies estaran enfocats en dos temes principals, en fase de projecte des de la primera trobada el 2015:

El Diploma de l´Academia

Des de l´Acadèmia, sota la tutela dels mestres Richard Wade, Antonio Scotti, Marcos Tur i Alfred Decker, s’oferirà un espai per a l’exposició i el lliurament de les primeres quatre Diplomatures a Espanya. Aquest acte de celebració donarà pas a la definició del format educatiu del procés de Diplomatura, orientat per oferir a les permacultoras establertes a Espanya un marc per desenvolupar i madurar les seves pròpies metodologies i així contribuir a la consolidació gradual del moviment de permacultura a les bioregions on enfoquen la seva activitat.

En aquest tema, crearem un espai de diàleg sobre els següents passos per a l’organització de l’Acadèmia.

Permacultura Ibera i Convergència Espanyola de Permacultura

En aquesta segona convergència, partint de les iniciatives de la primera trobada, volem seguir co-creant, desenvolupant i donant força a les estructures organitzatives i col·laboratives de l’Acadèmia, PI i la CEP. La intenció del nostre treball col·laboratiu en organitzar aquesta II Convergència tracta no només de consolidar el moviment de la permacultura en el territori espanyol, sinó també d’intensificar i transcendir a l´agència transformadora de la permacultura en els àmbits socials, educatius, professionals, institucionals i públics a Espanya.

En aquest tema, crearem un espai de diàleg sobre els següents passos per a l’organització de Permacultura Ibera (PI) i de la Convergència Espanyola de Permacultura (CEP).

En conclusió, per totes aquestes qüestions, inquietuds i moltes més coses interessants que puguin emergir durant els dies de la II Convergència Espanyola de Permacultura, sentim que la vostra presència és vitalment important per compartir mirades i projectes en un entorn vivencial inter-personal, així com per celebrar les energies compartides i les passions creatives al servei de la PERMACULTURA.

 

Quan:

27-30 d´Agost del 2016 (de dissabte a dimarts )

On:

Amalurra Comunitat (www.amalurra.eus)

Barrio La Reneja, 35 – 48879 Artzentales – Biscaia / Bizkaia

Contacte per arribar a Amalurra: 946 109 540 / info@amalurra.org

Contacte, informació e inscripcions para la CEP 2016:

 • infocep2016@permaculturaibera.org
 • Juan Pedro Franco: 0034 717 70 98 21

Formulari d’inscripció

Preus d’inscripcions:

 • Preu per a 4 dies: 100 € / persona.
  • Inclou allotjament, menjars i participació en la CEP 2016.
 • Preu per un bloc de 2 dies (27-28 d’agost o 29-30 d’agost): 50 € / persona.
  • Inclou allotjament, menjars i participació en la CEP 2016.

Desglossament de preus:

 • Allotjament: 
  • Càmping / caravana = 6 € per persona i dia.
  • Habitació compartida (amb llençols) = 15 € (1 nit); 26 € (2 nits); 33 € (3 nits).
  • Habitació doble a Hotel = 25 € (1 nit); 48 € (2 nits); 69 € (3 nits).
 • Menjars:
  • 27-28 d’Agost: 2 esmorzars + 2 dinars + 2 sopars = 38 €
  • 29-30 d’Agost: 2 esmorzars + 2 dinars + 2 sopars = 38 €

Formulari d’inscripció

Què podem aportar à la CEP?

Ir a la barra de herramientas